Bewildering Problem with CSS Menus Over Flash

Hi,

I’m having a problem with just a few pages. The navigation at the top is not previewing correctly on two pages with Flash files. The red outline around the drop down menu is not showing on all sides as it is on other pages. I’m bewildered because it works fine on the other pages with Flash files … and everything seems to be set-up the exact same way. This home page was working fine four months ago. I made a few updates to the site recently (text content), but nothing to the home page as I recall. I’ve looked at this problem it for four hours now, and it’s just not working right :frowning:

Problem Pages (css menu):

http://tinyurl.com/2eetj9v
http://tinyurl.com/2bf8dy4

Good Page Example (css menu):

http://tinyurl.com/28yh5sp

Is there something I’m missing?
Thank you for any thoughts on this most STRESSFUL issue.

Rebecca


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I forgot to mention –– it looks okay in Safari. The issue exist with the other browsers; i.e. Firefox for Mac and Windows, Explorer, etc.

Rebecca


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

These pages all look fine to me with Firefox 3.6.8

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thank you for checking. I think that I didn’t have this particular flash file exported with the setting checked for “compress file”. I see it okay in my Firefox as well.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options