Carousel...

I noticed that if I put a target/show hide layer rollover (set to fade effect), within the carousel group (tabs) it breaks the javascript routine, and the windows won’t slide? Not sure if this is a beta problem, or just a problem with the javascript/Protaculous… Come to think of it, I can’t seem to get rollovers to work for tabs, at all? Hmmm… I’ll try and post an example.


Freeway5beta mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

This is a known problem. What happens in this particular case is that
Carousel uses an earlier version of the same JavaScript libraries as
Target Show/Hide Layer, and the two are not compatible. Depending on
the publish order of your page (outside of your control and mine)
either one or the other effect will work. They can’t coexist on the
same page at this time.

I have a side project going with the author of the Softpress actions,
and we are working this out as we speak.

Walter

On Feb 10, 2008, at 10:48 AM, dhrose wrote:

I noticed that if I put a target/show hide layer rollover (set to
fade effect), within the carousel group (tabs) it breaks the
javascript routine, and the windows won’t slide? Not sure if this
is a beta problem, or just a problem with the javascript/
Protaculous… Come to think of it, I can’t seem to get rollovers
to work for tabs, at all? Hmmm… I’ll try and post an example.


Freeway5beta mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Ah… Well I’m glad your working on it! It took me 2 days to find out what was breaking the routine… Arghh! Ha Ha! The good thing is the Carousel still works, though! If all this stuff would work at once, FW will seriously be great for quick “graphic” web development… I’ve seen so many little things that have been improved. Ya Hoo!


Freeway5beta mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options