Dimensions ... I don't get it.

Exhibeo2

Images are 1920x600px and imported into Exhibeo 2. I used the Showtime theme and selected ‘Maximum original size’ in order to preserve the size (see screenshot for settings).

Exported for Freeway and imported it into Freeway7 release 7.1.3 / Exhibeo 2 import action. The item has an 100% width with flexible height, an maximum width of 1920px.

Look at the result: http://valveco.com/newsletter/articles/_meet-pedro-vaz-fernandes.html

Normally the page looks like this with a fixed image: http://valveco.com/newsletter/articles/meet-pedro-vaz-fernandes.html

The width of the (main) image is totally different … it’s not full width up until it’s max width of 1920px, and I expect the controls / caption to stay on top of the image. Neither are the thumbs centered underneath the main image? And this how shit looks mobile …

I must be doing something terribly wrong … or am I pushing the boundaries of Exhibeo already?


Exhibeo mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Hi Richard,

We’ve got an update coming very soon (in the next day or two hopefully) that should fix this issue.

Cheers,
Joe


Exhibeo mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Hi Richard I reported this mobile issue last with to Softpress and they immediately look into it… This issue only happens in Showtime when the thumbs are chosen. They are on it!


Exhibeo mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Hi I actually misspoke there are a few glitches on this theme but they are on both


Exhibeo mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options