[Express] Problem with Graphic Display

This is my first use of Freeway Express for creating my homepage. I am having a problem with the way the graphics display on the home page. Using a graphic box, I import the picture in .jpg format. It looks great on the work page and also looks fine when I preview in Safari. However, once the completed html code is put onto my website, the graphic has changed dimensions and is not in correct proportions. The graphics are pictures of dolls and they show up short and wide. In the workpage, I have clicked on the graphic and gotten the graphic box and selected Sizing Behavior “Preserve Size,” but it doesn’t help. I’ve tried resizing the graphic box, putting more space around the graphics box, etc. so they are not crowded, but they still look just the same - perfect on the work page and preview but then show up out of proportion on the actual homepage. Anyone know how to fix this?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sometime around 6/5/09 (at 01:04 -0400) Ellen Z. said:

the graphic has changed dimensions and is not in correct
proportions. The graphics are pictures of dolls and they show up
short and wide.

Try refreshing your browser, or quitting and relaunching. It sounds
like the browser has cached a version of the graphic from when it was
a different size, and it isn’t bothering to fetch the new version.

k


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options