FW uploading routine...

Refresh my memory… Is Freeway reloading “Everything” each time I make a few small changes? What the… This is insane. I opened my old music site in the 5.3.2, and made some changes, now it’s reloading ALL the MP3s every time I change a button. I can’t remember it doing this before… Hmmm


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I think that there was some kind of bug or something where you had to create a new Site Folder (the folder you publish too) and then republish your Freeway document, just once, and it should stop republishing everything.

I’ve had that happen on a few of my sites and that seemed to do the trick.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thanks Dan… it would be nice if the FW people mentioned that though? I guess one would not notice this if they weren’t loading a bunch of mp3s though…


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Er, I just did that and it’s still trying to load all the mp3s again… Arghhh! this is crazy. This can’t be proper behavior. Takes like 30 minutes to reload ALL the mp3s that are already there!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi there

I have the same problem with 30 PDF newsletters being upload each
time, and it also keeps republishing the RSS feed as well which I’ve
had some subscribers complain about. This change in behaviour only
seemed to happen recently so hopefully it will be fixed again soon.

Best wishes

Gordon

http://www.gordonlow.net

On 1 May 2009, at 2:27pm, dhrose wrote:

Er, I just did that and it’s still trying to load all the mp3s
again… Arghhh! this is crazy. This can’t be proper behavior. Takes
like 30 minutes to reload ALL the mp3s that are already there!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

O.K. it DID stop loading everything when I created a new site folder. It’s still loading the mp3 associated with the button (that’s changed) but not ALL of them. Yayyy! That’s a 30 minute routine. Arghhh. Doesn’t seem like it should be loading the mp3 at all though if just the button changed???


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options