Image does not copy when holding down button

I got my new Mac with Intel and Leopard and I am not sure if I am happy with it :-/

My Firewall is not working properly, the Time Machine does not work, my version of Photoshop crashes during opening and there are also isues with Intaglio!

a) It seems to be random if an object is copied when I hold down the mouse button. Most of the time, the little green (+) will appear, but there is no copy underneath.

b) Evwerytime I do something, the edges of the window seems to blink and it is very annoying and disturbing.

Have any of you had these problems?

Regards,
Litta


Intaglio mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi again.

Sounds like you got a bad installation. Try reinstalling Leopard from
the disks that came with your Mac. (I’m presuming you bought your Mac
new?)

Regards,

Tom

Sent from my iPhone 3G!

On 11 Jan 2009, at 09:23, “Litta” email@hidden wrote:

I got my new Mac with Intel and Leopard and I am not sure if I am
happy with it :-/

My Firewall is not working properly, the Time Machine does not work,
my version of Photoshop crashes during opening and there are also
isues with Intaglio!

a) It seems to be random if an object is copied when I hold down the
mouse button. Most of the time, the little green (+) will appear,
but there is no copy underneath.

b) Evwerytime I do something, the edges of the window seems to blink
and it is very annoying and disturbing.

Have any of you had these problems?

Regards,
Litta


Intaglio mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


Intaglio mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

On 11 Jan 2009, at 09:23, “Litta” email@hidden wrote:

a) It seems to be random if an object is copied when I hold down the
mouse button. Most of the time, the little green (+) will appear,
but there is no copy underneath.

b) Evwerytime I do something, the edges of the window seems to blink
and it is very annoying and disturbing.

Have any of you had these problems?

I’ve had the 2nd problem yes.

Before reinstalling the OS, try a permissions repair in disc
utilities. Also do a software update, make sure that your OS is at
10.5.6!

Tom.

Regards,
Litta


Intaglio mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


Intaglio mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options