Missing sender in "from" on emails

Since FW 6 and sendform, a client of mine has no sender informations in “sender” on the emails. The form itself is perfect, but there is only an empty field on top of his mail client (windows) on the inbox. I’ve already asked David, but he cannot reproduce it. And yes, the settings within the sendform are ok… Any ideas?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I’ve already asked David, but he cannot reproduce it.

Which David did you ask?

Can you post a link to your form online?

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi David, here’s the link: http://promo-theke.ch.arcadius.ch-meta.net/faltheke.html


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Well all appears to be OK with your Form and it certainly works OK here.

I dont have a Windoze box set up with an email account to test just now but I will try later.

Can you tell me what email client is your customer using and on which version of Windoze so that I can try and duplicate it.

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

David; it is Outlook Windows 7.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

it is Outlook Windows 7.

OK - will give it a go later.

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options