moved iPhoto lib, now FW can't find it!

I moved my iPhoto library from my HD to an external hard drive. Now Freeway can’t find the resources. What’s the best solution? I can re-link them one by one, but that’s just crazy! There has to be a better answer!
Thanks,
Paul


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

You usually find that when you go to Edit>Resources and find 1 missing image then FW will find the others that are in the same place.

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

No, that doesn’t work. I can’t even change one image that way! I can’t even select my iphoto library, it’s grayed-out!

I have to go to File>import from iPhoto, wait till it all loads, find the right photo, and then keep doing that over and over. It’s idiotic!

Why doesn’t “import from iPhoto” stay open for more than one selection, anyway? Even a cheap $50 desk top publishing program with no connection to Apple that I have let’s me keep the iPhoto window open all the time!

Paul


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sometime around 26/11/08 (at 14:06 -0500) paulryb said:

I have to go to File>import from iPhoto, wait till it all loads,
find the right photo, and then keep doing that over and over. It’s
idiotic!

[gentle poke in the ribs] Some might have similar thoughts about
moving the iPhoto library, you know. :wink:

Even a cheap $50 desk top publishing program with no connection to
Apple that I have let’s me keep the iPhoto window open all the time!

Of course, this isn’t a ‘program flaw’; nothing is broken, that’s
simply how it was made to work. The ‘Import from iPhoto’ window is a
dialog rather than a palette; it cannot just stick around, as it
blocks access to the page until you close it. Perhaps this would be a
good change for a future version, but…

…Did you know you can import from iPhoto by just dragging and
dropping from iPhoto itself? That might help you get around the
current behaviour that you’re not keen on.

k


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thanks Keith, that’s what I figured I could do. Meanwhile, I re-uploaded the site because I just wanted to get a new page up, and I didn’t replace the “missing” photos and it seems to all look fine. Not all the photos on the site had been imported from iPhoto, thankfully; some came from folders of photos…which I didn’t move on my computer. It’s a community site for our block club (www.potomac400.org). I hope I don’t have any issues with my business site when I need to update that. Nice web-site, by the way.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options