Odd carousel issue

Hi all,

I have an issue with a carousel action working on one page, but not others. The action is set up on my master page so I’m not sure why it only works on the home page:

Also, the scriptyfader banner works ok in all the browsers I have tried except Opera - is this a know issue?

Many thanks

nige


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sorry I’m new to FW but the site looks good - I thought that everything on the master showed up on the other pages - is there different stuff on the other pages which is “in - front” of the carousel?

Bruce

PS Sorry I’m no help

On 16 Jan 2012, at 23:01, Nigel Gilbert wrote:

Hi all,

I have an issue with a carousel action working on one page, but not others. The action is set up on my master page so I’m not sure why it only works on the home page:

www.purelifestyles.co.uk

Also, the scriptyfader banner works ok in all the browsers I have tried except Opera - is this a know issue?

Many thanks

nige


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi Bruce,

Yes, stuff on the master page should show up on all other pages based on it. The carousel was working on all pages, I guess I’ve done something to break it!

ta

nige


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options