[Pro] 5.4.3 upload issues

I’m unable to upload from Freeway 5.4.3 to Bravehost yet when I use the exact same server, username, password in Fetch, I connect right away. I have tried with “Passive” checked on and off. Freeway just won’t connect and I get a “Cannot connect because the FPT server is not responding.” (But it responds just fine in Fetch.)

I am using ftp, not sftp, (5.4.3 does not support sftp.) The host is configured to take ftp and Fetch is configured the same way. Since I can get in with Fetch, no problems, I can only assume that it’s something in Freeway.

Any suggestions?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Make sure that Freeway is set to save its FTP logs (general
preferences) and then try again. Your FTP log will be somewhere in
[your account folder]/Application Support/Freeway 5. Mail them to
support(a)softpress.com along with a note describing your troubles,
and I’m sure they’ll be able to help you out.

Walter

On Feb 15, 2011, at 1:00 PM, Dannyg2 wrote:

I’m unable to upload from Freeway 5.4.3 to Bravehost yet when I use
the exact same server, username, password in Fetch, I connect right
away. I have tried with “Passive” checked on and off. Freeway just
won’t connect and I get a “Cannot connect because the FPT server is
not responding.” (But it responds just fine in Fetch.)

I am using ftp, not sftp, (5.4.3 does not support sftp.) The host is
configured to take ftp and Fetch is configured the same way. Since I
can get in with Fetch, no problems, I can only assume that it’s
something in Freeway.

Any suggestions?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options