[Pro] FLV Player Action

Having some trouble with an FLV file in Freeway.
I’m using the FLV Player action.
I can see the file when I publish locally but when I upload there is nothing - just a blank space.
Any ideas for a fix?

Thanks

Trev


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Got a link?

Joe

On 25 Feb 2011, at 13:46, t50ufo wrote:

Having some trouble with an FLV file in Freeway.
I’m using the FLV Player action.
I can see the file when I publish locally but when I upload there is nothing - just a blank space.
Any ideas for a fix?

Thanks

Trev


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi Joe

It’s here:

http://www.orionoptics.co.uk/flifocuser.html

Thanks - T


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

The Activity monitor in Safari is saying that the file “FLVPlayback169.swf” can’t be found in the Resources folder. This should be uploaded automatically if you’re using Freeway to upload so, if you’re using a different method, try uploading again through Freeway, or making sure that file’s available on the server (it will be in your Site Folder).

If for some reason the file isn’t getting output into your Site Folder then try updating to the latest version since, according to your generator tag, you’re still using 5.5.1.

Joe

On 25 Feb 2011, at 13:50, t50ufo wrote:

Hi Joe

It’s here:

http://www.orionoptics.co.uk/flifocuser.html

Thanks - T


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Ah

Yes - I’m using Fetch to upload - I missed the the .swf file as the creation date was showing as way back!

it seems to be there now on Mac and PC. Thanks for your speedy reply - that’s the fastest fix I have ever had here.

Will upgrade the latest version too in any case.

Thanks Joe - have a good weekend

T


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Glad to help :wink:

On 25 Feb 2011, at 14:05, t50ufo wrote:

Ah

Yes - I’m using Fetch to upload - I missed the the .swf file as the creation date was showing as way back!

it seems to be there now on Mac and PC. Thanks for your speedy reply - that’s the fastest fix I have ever had here.

Will upgrade the latest version too in any case.

Thanks Joe - have a good weekend

T


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options