[Pro] Is Carousel Action Not Working 5.6.4??

I have a couple of projects that I do regularly each month with carousel action.

I updated to newest Freeway version, now the carousel action is not working. It is the same on two sites that I maintain.
The only difference between last month and this month is the updated Freeway Version.

Any ideas anyone?

Thanks,

Rich


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Did you update Protaculous.fwactionb to the latest version? Check on ActionsForge – the Freeway and this Action have to be updated in lock-step.

Walter

On Mar 5, 2012, at 2:23 PM, sampolfonz wrote:

I have a couple of projects that I do regularly each month with carousel action.

I updated to newest Freeway version, now the carousel action is not working. It is the same on two sites that I maintain.
The only difference between last month and this month is the updated Freeway Version.

Any ideas anyone?

Thanks,

Rich


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

No, I have not done that. I was not aware that I had to do this.

I will be back at computer later this evening and will update this file.

Thank you.

Rich


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I’m experiencing the same problem, could you please tell me how to update in “lock-step”?, what is a “lock-step”?

Thank you
Chris

On 5 Mar 2012, 7:03 pm, sampolfonz wrote:

No, I have not done that. I was not aware that I had to do this.

I will be back at computer later this evening and will update this file.

Thank you.

Rich


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sorry for the jargon. What I meant was if you update Freeway Pro to 5.6.2 or higher, you have to also update Protaculous (at the same time, like parade marchers, which is where the expression lock-step comes from) to the latest version.

Walter

On Oct 11, 2012, at 12:16 PM, crisscross wrote:

I’m experiencing the same problem, could you please tell me how to update in “lock-step”?, what is a “lock-step”?

Thank you
Chris

On 5 Mar 2012, 7:03 pm, sampolfonz wrote:

No, I have not done that. I was not aware that I had to do this.

I will be back at computer later this evening and will update this file.

Thank you.

Rich


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

OK, I have 5.6.5 Freeway Pro and the Protaculous/Carousel [1.3.6]: release date 24 Aug, 2012. Before the update, Carousel was working fine, after update, Carousel not working.
Any suggestions ?

Thanks
Chris


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

If you publish a link to the page, we may be able to get you going again.

Walter

On Oct 11, 2012, at 12:28 PM, crisscross wrote:

OK, I have 5.6.5 Freeway Pro and the Protaculous/Carousel [1.3.6]: release date 24 Aug, 2012. Before the update, Carousel was working fine, after update, Carousel not working.
Any suggestions ?

Thanks
Chris


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi, Walter

Here is a demo link http://s209923335.websitehome.co.uk/test.html

Thanks,

Chris


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

It looks as though you have more than one instance of Carousel within one effect area. I’m not sure how that’s possible, but the way that the code is getting rendered, it looks like there might be an attempt to place one carousel inside another. That’s definitely not supported.

Make sure that each pane of your carousel (besides the initial carousel item placed where you want the effect to appear) has the Carousel Pane Action applied to it, not the Carousel Action.

Walter

On Oct 11, 2012, at 12:57 PM, crisscross wrote:

Hi, Walter

Here is a demo link http://s209923335.websitehome.co.uk/test.html

Thanks,

Chris


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sorry that wasn’t my intention :slight_smile: , I have now corrected the carousel and upload the site. (still not working)
http://s209923335.websitehome.co.uk/test.html

Chris


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Now your carousel only has one pane. Check to make sure that each additional pane you expect to be in the effect has Carousel Pane applied to it, and that these panes have the parent carousel chosen in their Target picker. If you did already have them in place, you may need to go through each one, click the Target picker to ensure that the Action realizes that you meant to choose something, and then publish again.

Walter

On Oct 11, 2012, at 1:16 PM, crisscross wrote:

Sorry that wasn’t my intention :slight_smile: , I have now corrected the carousel and upload the site. (still not working)
http://s209923335.websitehome.co.uk/test.html

Chris


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thanks Walter,

Problem solved!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options