[Pro] js error

ok ladies and gents…

I done good and got my fading slideshow going.( just using the fade slideshow action

I then added a text rollover action to the menu (on side to mission & philosophy under about us) and a layer hide / layer show action.

I deleted these boxes from the infant photo 1 page (where the slideshow actually runs) – but when publishing the page I am getting a java script error that wont let me run the slideshow.

I have tried the js error action and nothing… also no option to clear error etc…
I am so close… yet so far

help - please??

Julie

working slideshow site:

www.grassrootsweb.net/tlc

non working:

www.grassrootsweb.net/test 1

thank you for your help

Julie


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I fixed it…

I rebooted FW then looking at an old post… went to the actions
window and there was the famous clear error button… Thank you Vicki
for your help!!

Julie
On Jul 20, 2009, at 8:52 AM, swimmer35 wrote:

ok ladies and gents…

I done good and got my fading slideshow going.( just using the fade
slideshow action

I then added a text rollover action to the menu (on side to mission
& philosophy under about us) and a layer hide / layer show action.

I deleted these boxes from the infant photo 1 page (where the
slideshow actually runs) – but when publishing the page I am
getting a java script error that wont let me run the slideshow.

I have tried the js error action and nothing… also no option to
clear error etc…
I am so close… yet so far

help - please??

Julie

working slideshow site:

www.grassrootsweb.net/tlc

non working:

www.grassrootsweb.net/test 1

thank you for your help

Julie


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options