[Pro] Strange operation of site when URL diverted to another domain

I have a domain http://www.glandoreyc.com which appears to be working fine when accessed directly, the URL changes depending on what page is selected via the menu and the titles shown in the browser window all match up with the particular pages.

However when you access the same site but via another domain name ie http://www.glandoreclassicregatta.com which has been diverted to the the “Classic” page on the working site. All sorts of strange things start to happen ie, each page has a series of pictures which sequence through… this does not happen… the url and title in the browser windows never changes although you can move about the site which at first appearances seems to be OK. I am using Firefox and Chrome browsers and the cache has been cleared…

This is probably not a FW issue but any ideas about what is happening would be greatly appreciated.

Thanks

John

http://www.glandoreclassicregatta.com


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

It sounds like your host is using a frameset to “redirect” the URL. This is a creaky-old thing to do, like late-90s vintage tech, and it is extremely punishing to your SEO cred, as well as ensuring that nobody – ever – will be able to bookmark a single page in your site. Ask whoever set up your “domain redirect” (scare quotes because that’s aggressively not what they are doing) to set up a proper CNAME for your second domain pointed to the primary domain name of your server, and ask your hosting provider to set up a ServerAlias line in the Apache configuration with that second name. This is not hard, and it’s the correct way to do this.

Walter

On Sep 8, 2012, at 10:34 AM, ejw wrote:

I have a domain http://www.glandoreyc.com which appears to be working fine when accessed directly, the URL changes depending on what page is selected via the menu and the titles shown in the browser window all match up with the particular pages.

However when you access the same site but via another domain name ie http://www.glandoreclassicregatta.com which has been diverted to the the “Classic” page on the working site. All sorts of strange things start to happen ie, each page has a series of pictures which sequence through… this does not happen… the url and title in the browser windows never changes although you can move about the site which at first appearances seems to be OK. I am using Firefox and Chrome browsers and the cache has been cleared…

This is probably not a FW issue but any ideas about what is happening would be greatly appreciated.

Thanks

John

http://www.glandoreclassicregatta.com


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Walter,

Thank You will get on to it now.

Thank You

John


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options