Responsive with HTML5 not loading

I’ve built a responsive site using Freeway along with Hype Pro. As Hype only offers scene-specific preload controls, the best solution for me was to create a stack of separate responsive Hype items and stack them on the page in Freeway. (See the above URL.) The delay in the animation in the top section is so that it won’t be jerky as the other content loads.

It works okay in a standard browser but when I test it in either orientation on an iPhone it tries to load, starts to show up as being shrunken and left-justified, and then it fails, displaying the message "A problem repeatedly occurred on “http://info.ohair.com/”.

Here’s an example of the code for the topmost item (note that I killed the vertical inline gap by putting in a negative bottom margin - (ellipses inserted in place of caret).

…div id=“intro_hype_container” style=“margin-top:0px;margin-bottom:-15px;margin-right:auto;margin-left:auto;position:relative;width:100%;height:830px;overflow:hidden;” aria-live=“polite”>

http://info.ohair.com


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

I dont know how to help you, but just to say that the work you made with the staff photography and the drawed dog its tow funny, the way they go together when the screen became narrower. Great!

I like aswell how the telephone number go over the logo on the right, like its inserting in it…

Is on hype? I use hype for a few things, but never tried to make responsive sites with it…


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Have you viewed the site with js disabled?

It also takes a while to load.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

It also takes a while to load.

One thing Tumult needs to do is to add manual loading control. At present it is limited to turning off autoloading for scenes following the first scene. If I set the top section to load immediately, it hangs while the content of the other sections load.

dog

I created a set of videos, one of which includes the dog.

http://ohair.com/Videos/what’sthedealwit.html


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

You do realize that with js disabled your nice-looking site is utterly unusable? A blank white page. There isn’t even any meaningful code for assistive devices (screen readers) to chew on. It makes for a very hostile environment.

Todd


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

I’ll test it by removing individual sections and see how it goes.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Have you checked your head part?

It’s by the way as well funny to disable styles (CSS) - just to complete the fun part.

Cheers

Thomas


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options