audio.js and Freeway 6.1.2

Hi,
I just uploaded a site that’s been working fine with previous versions of Freeway. It uses the audio.js action to place several players on two pages.

When I updated the site and posted, none of the players could be found. I didn’t have time to trouble shoot, so I restored the previous version.

Tonight I did some code comparison. Looks like the “source=” code in the version rendered by 6.1.2 is missing.

Here’s what the line of HTML code looks like in the previous version:

And here’s what is generated in the new version:

You can see that the “Resources/audio.min.js” is missing from the code.

Sure enough, if I put it back into the HTML code, it works fine.

Here are the two page:

http://bobmartin1111.com/xmas3.html


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sorry, the page froze.

Here are the two pages:

http://www.bobmartin1111.com/xmas3.html (no players)

and

Home (players)

Anyway, any ideas on how to fix this from within Freeway without having to go out and fix the HTML code every time?

Thanks,
Bob


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

And nevermind. It seems to be working now. Perhaps one of the joys of Mavericks?

Sorry for the alarm!

Bob


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I’m using audio.js on a website and I have noticed in Firefox that the scrubber/progress doesn’t show. The player works but no progress.

Any thoughts would be appreciated.

Thanks

Billy

In FireFox View: http://www.broadwaytomainstreet.com


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

What version of Firefox? It works fine here in the latest (28.0) on Mac OS 10.7.5.

Walter

On Apr 24, 2014, at 5:37 PM, billy kimmel wrote:

I’m using audio.js on a website and I have noticed in Firefox that the scrubber/progress doesn’t show. The player works but no progress.

Any thoughts would be appreciated.

Thanks

Billy

In FireFox View: http://www.broadwaytomainstreet.com


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

28.0 noticed the scrubber. Mine doesn’t show progress

Sent from my iPhone

On Apr 24, 2014, at 8:51 PM, Walter Lee Davis email@hidden wrote:

What version of Firefox? It works fine here in the latest (28.0) on Mac OS 10.7.5.

Walter

On Apr 24, 2014, at 5:37 PM, billy kimmel wrote:

I’m using audio.js on a website and I have noticed in Firefox that the scrubber/progress doesn’t show. The player works but no progress.

Any thoughts would be appreciated.

Thanks

Billy

In FireFox View: http://www.broadwaytomainstreet.com


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


actionsdev mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options