HTML / ITEM

I created an HTML/ITEM box, for some reason it has a white background. I was just wondering if anybody knows how to remove that white background to a transparency.

heres my site link the boxes are in the midde of the site

http://createit3d.com


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Select the item and look under the paintbrush icon in the Item inspector - there you can change the background colour etc.

David


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I tried that and that didn’t work. Remember I’m using and HTML / ITEM selection… I dont see why its doing that but I can’t none on the background if theres a way to do that.


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I’m using and HTML / ITEM selection

Shouldn’t make any difference.

On your example page exactly which item is it you have the problem with. What is its Title (under the 1st Tab in the Inspector) when you have it selected.

D


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I figured it out, when I selected the Html box and in the inspector palette theres a check box called layers I click that and it worked.

On 12 Jan 2013, 9:22 am, DeltaDave wrote:

I’m using and HTML / ITEM selection

Shouldn’t make any difference.

On your example page exactly which item is it you have the problem with. What is its Title (under the 1st Tab in the Inspector) when you have it selected.

D


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I figured it out, when I selected the Html box and in the inspector palette theres a check box called layers I click that and it worked

Yes - If the item is not a layer then it is essentially a table item and different rules apply.

D


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thanks I de-selected Layers in the HTML Inspector, and I got rid of the white around the transparency.

I just can’t seem to align the image on top of the page, it won’t move into place. I’m trying to drag it below the main page, in layer order to view it on the main page.
My graphic is a button that I want placed on top of the main page. Any ideas out there?


tutorials mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options