Lightbox not working with IE

I am using lightbox, as described by Walt. I have a 4 html items with 10 jpegs inline in each one. Looks great in Safari. In IE some photos are ok, some not. For example see:
http://www.lyndacartersings.com/gallery.html
First row of pics
Photo 1- stretched
Photo 3- bad pic can’t tell what it is once it is open
Photo 4- ok
Photo 5- small
Photo 6- stretched, elongated
Photo 7- stretched
Photo 8- stretched
Photo 9-ok
Photo 10-ok

I have no idea what I’m doing wrong here. Thanks in for any help. Jan


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Can any one help with this scripty lightbox problem? I am stuck and will have to abandon it if I can’t resolve the IE problem. Thanks so much.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Are there any differences between the large images? Were they all saved at the same resolution from the same application? Or were they gathered from various sources?

This Action doesn’t do anything at all to modify the full-size image, so if there was something hinky with that, it would only work in a forgiving or robust browser.

I’m pretty sure that Safari uses QuickTime to display its graphics, so it can show nearly anything in a browser window, and is remarkably forgiving. (Try dragging a layered PSD file into a Safari window – you’ll see the whole thing in all its glory.)

Walter


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options