missing page

I wondered if anyone could possibly check this link in both a Mac AND PC… http://www.sts-manufacturing.co.uk/cottonfibre.html

This file is on the server and I can call it from my Mac (even after emptying caches etc)…but can’t see it from my PC - nor from a friend’s PC.

Weird!!..but need urgent confirmation that something IS wrong and I’m not imagining it!

Anyone with PC-ability, be great to hear a qucik yes or no.

Many thanks,
Hugh


offtopic mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Definitely there on my Mac
On 20 Aug 2008, at 13:43, hugh wrote:

I wondered if anyone could possibly check this link in both a Mac
AND PC… http://www.sts-manufacturing.co.uk/cottonfibre.html

This file is on the server and I can call it from my Mac (even
after emptying caches etc)…but can’t see it from my PC - nor
from a friend’s PC.

Weird!!..but need urgent confirmation that something IS wrong and
I’m not imagining it!

Anyone with PC-ability, be great to hear a qucik yes or no.

Many thanks,
Hugh


offtopic mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


offtopic mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sometime around 20/8/08 (at 08:43 -0400) hugh said:

I wondered if anyone could possibly check this link in both a Mac
AND PC… http://www.sts-manufacturing.co.uk/cottonfibre.html

This file is on the server and I can call it from my Mac (even after
emptying caches etc)…but can’t see it from my PC - nor from a
friend’s PC.

Here’s your problem - taken from the page head, it seems this
includes some shayte from Word:

 <meta name="GENERATOR" content="Freeway Pro 3.5.15">
 <meta name="Title" content="Title">
 <meta name="Keywords" content="Keywords">
 <meta name="ProgId" content="Word.Document">
 <meta name="Originator" content="Microsoft Word 10">

There’s a load of other stuff in there as well, but I suspect the
problem is down to pasting in content directly from Word. That
includes Microsoft-made code junk that, ironically, prevents the page
from working properly in Microsoft’s own browser. You may well have
to rebuild the page to get rid of the problem, I’m afraid.

Wasn’t Freeway fixed so it spotted and stripped out this sort of
Microsoft foot-shooting stupidity? Does it need to be updated so that
it spots crap from newer versions of Word?

k


offtopic mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sometime around 20/8/08 (at 14:19 +0100) Keith Martin said:

Actually Hugh, HERE’s your problem:

  <meta name="GENERATOR" content="Freeway Pro 3.5.15">

Newer versions of Freeway strip out the rubbish that Word packs along
with text on the clipboard. But Freeway 3.x doesn’t have this
ability, so you’ll need to either clean the text first (pasting and
copying through a plain-text TextEdit document, for example) or get a
newer version of Freeway.

k (who can’t take credit for spotting this. Doh!)


offtopic mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Keith,

That’s brilliant. Take all the credit you want (and deserve!)

Many thanks,

Hugh


offtopic mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options