[Pro] Corrupt File or layer issues

I have had this site running for several weeks now without any problems. I added a few photos that my client provided and loaded things as usual. All of a sudden everything on the home page went haywire. Navigation bar above photos went away, speakers titles disappeared, etc. Another strange thing which I have never seen happen before, something in a separate folder has somehow jumped to the masthead of the main site. http://www.meptec.org. Looked through the Resources folder and could not find it anywhere. I have been using Freeway 7 since it came out with no issues o I am kind of perplexed.

Anybody have a clue what happened here?

Thanks, Clark

http://www.meptec.org/2017MEMS/


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Not a clue, per se, but a suggestion to fix it. Open the Edit / Resources dialog, and press the button at the bottom that is labeled Resample All. Then publish again. My hunch is that the resources (images and other things added to the page) got corrupted in memory, and so images that should have been at one offset in that list were looked for in an entirely different offset.

Another thing to try, perhaps before you try the first suggestion, is to look in a different browser. Freeway will often rename files, leaving a browser you have used already to view that page with cached versions containing different content. A different browser (one you haven’t used to look at this page in a while, or ever) will not have cached those images, so it won’t get confused. You can also clear the cache in your browser by holding down the shift key while clicking the little clockwise-arrow reload button.

Walter

On Feb 26, 2017, at 12:02 PM, Clark Brown email@hidden wrote:

I have had this site running for several weeks now without any problems. I added a few photos that my client provided and loaded things as usual. All of a sudden everything on the home page went haywire. Navigation bar above photos went away, speakers titles disappeared, etc. Another strange thing which I have never seen happen before, something in a separate folder has somehow jumped to the masthead of the main site. http://www.meptec.org. Looked through the Resources folder and could not find it anywhere. I have been using Freeway 7 since it came out with no issues o I am kind of perplexed.

Anybody have a clue what happened here?

Thanks, Clark

http://www.meptec.org/2017MEMS/


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options