[Pro] List colour won't display correctly

There are a few bullet points under the ‘continuous improvement’ header that appear black, and yet to all intents and purposes, within FW, they are white. They are set up as a style coloured white, appear white on screen, and are spec’d as white in the text inspector.

Why do they appear black?

http://heatherbankprint.co.uk/vms/listen-study-innovate-communicate.html


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I am not seeing any specific styling on those list items.

Do you have a named style applied.

Have you tried a File>Publish Everything (hold down the Ctrl Key when selecting File)

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thanks David

On 21 Jan 2013, 10:43 am, DeltaDave wrote:

I am not seeing any specific styling on those list items.

Do you have a named style applied.

Yes, h4.defaultbullets, set up with font, colour list etc

Have you tried a File>Publish Everything (hold down the Ctrl Key when selecting File)

Wasn’t aware of that one, but doing it hasn’t had any effect.

Stumped!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

You only have the class defaultbullets applied to the list items.

Why not edit your style from h4.defaultbullets to defaultbullets

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Excellent! That was it, thanks David

I think I need to research classes a little more!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Strictly speaking your original style h4.defaultbullets

Really means h4 items with the class defaultbullets

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options