[Pro] Responsive/open icon problem

I’ve been working on a FW7 template (Esperanto) and have customized part of it, so far, but I have noticed that on iPhone or phone or any tablet in vertical position, the menu does not show the open icon as it was supposed to. At first I though it was because or the open icon color that was too light and I changed, but I compared to the original one and it wasn’t the problem. I compared both CSS menu/responsive settings and they are the same.

What am I doing wrong?

Here’s the link of the page:
http://www.plusartgraphics.com/test/newplusart

And here’s another link with a screenshot of the iphone and Android screen:
http://www.plusartgraphics.com/test/newplusart/Example/

Thanks,
Marcus

http://www.plusartgraphics.com/test/newplusart/


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

…by the way, I realized that this also happens in Chrome or Firefox in a desktop machine.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Probably because you are using a psd

…/Resources/menu-1-aluminum.psd’

Use a png, jpeg or gif

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

It worked.
Thanks, David.

Marcus


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

And for those that might follow - psd is not a web ready format and should not be used as a background image (which it is when used as the CSS Mobile Menu icon)

FW will convert imported psd files under normal circumstances.

BTW - you might want to look at the image file sizes in your slideshow as some of them are pretty close to 1Mb and very slow to load.

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

That PSD icon was part of the “Esperanto” template… That’s why I didn’t realize it was the problem.

Thanks, David

Marcus


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

David, you mean the main slideshow on “home” right?

Yes, they are too heavy. I’ll reduce the size of the images too.

Thanks again,

Marcus


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Optimized! I tested on a very slow internet and loaded in 2 seconds.
Thanks, David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options