[Pro] Sound FX

I’m having trouble getting the Sound FX action to work when the trigger is set to “click”. It works fine when the trigger is setto “mouseover”. Any ideas?

Thanks,

Bryan


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Can you post your example online.

What size/type is the sound file?

David


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi David,

Here is the link - Coutureatelier.com is For Sale | BrandBucket

The mouse-over sound on the camera works but when the home or cameras buttons (these are the only two that work) are clicked, their isn’t any sound.

The settings are identical aside from the mouse-over/click. The file is a mp3 and the size is 16kb.

Thanks,

Bryan


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

are clicked, their isn’t any sound.

Is this because as soon as the link is clicked you are taken to the other page?

Take the link off and see if it works onclick then. Sound files can’t be played across pages like this.

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Thanks Dave, you’re correct. I thought that the sound would work when clicked but it doesn’t when there is a link to another page.

Bryan


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options