[Pro] You Tube video action

I want to display a video that will be hosted on YouTube. I used the YouTube action but get an error when I try to preview.
I am using the url that is provided by YouTube. I am also using FW 6.1.2
Thoughts? I have not uploaded to server.
Thanks John


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

I am using the url that is provided by YouTube.

Are you adding the whole url? Try just the letters/digits after embed/

Share the url you are using here and we can try it out

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Dave
Thanks, I will upload and post the link. I did add the whole url.
I will try your suggestion. I guess my other option is the add the code or just add a link.
John


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Dave
Just letters worked as suggested. Thanks John


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Having the same issue, tried the fix above, still getting error message??? www.rodeo-zone.com

Hi DAVE!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Having the same issue, tried the fix above, still getting error message???

Works for me :slight_smile:

D


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options