Smooth Scroll and Exhibeo

Hi Walt… I wonder if anyone has found a fix for smooth scroll not working when an exhibeo 2 gallery is placed on site?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

I have never used these together, but forced to guess, I would imagine that that particular gallery uses jQuery instead of Prototype (or no library). jQuery and Prototype are equal-and-opposite. You would always want to use one or the other, but never both. SmoothScroll uses Prototype. It can’t be made to work any other way. If you can find a jQuery-based smooth scroll effect, you could use that in place of this Action. You’ll have to do a little hand-coding in the Page / Extended dialog, but that should be limited to pasting in one or three lines of code.

Walter

On Feb 23, 2020, at 12:56 AM, Carla email@hidden wrote:

Hi Walt… I wonder if anyone has found a fix for smooth scroll not working when an exhibeo 2 gallery is placed on site?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Thx Walter…
hmm… what would be the lines of code to get this to work>?
it is odd because the other Exhibeo themes work perfectly fine with Smoothscroll…

thx for any advice!!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options