Transparency issue

Added a pix of trestle bridge w/transparent background. When I publish, it has a solid bluish background over the background gradient. What am I doing wrong with the graphic? I tried importing both PSD and PNG graphics, both with fully transparent backgrounds.

???

Thanks.

http://www.gtrainbuildings.com/index.html


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

Are you importing the PNG image as pass-through or as a “regular” image? If regular, try checking in the Inspector to see if it is being converted to a JPG instead of remaining a PNG? If it started as a transparent PNG, then be sure that it is set in the Inspector to 24-bit PNG, and the real transparency will be maintained. If you don’t do that, then the image will become a JPG with “fake” transparency, based on whatever color is sampled from the 1,1 (top-left corner) pixel.

Walter

On Nov 26, 2017, at 11:52 AM, peterpica email@hidden wrote:

Added a pix of trestle bridge w/transparent background. When I publish, it has a solid bluish background over the background gradient. What am I doing wrong with the graphic? I tried importing both PSD and PNG graphics, both with fully transparent backgrounds.

???

Thanks.

FALL 17


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options

THANKS TONS WALT!


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
https://freewaytalk.softpress.com/person/options