Trouble with Rollovers

Hi All

I have been experimenting with a menu seen here:

http://go-pass.uk.com/menutest.html

For some reason, it worked in Firefox before I uploaded it, but now it doesn’t work in either Firefox or IE, although it works fine in Safari and Shiira.

I’m sure I’ve overlooked something, but for the life of me I can’t see what.

Any help will be greatly appreciated.

Cheers

Tim


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

A bit confused about how this is working at all. Is the menu it’s self in a frame? What method did you use to create your rollovers?


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Sorry, I should have explained.

Each rollover is 2 non-layered items and the arrows are layered items with show/hide layer action applied. Nothing is in a frame. The yellow border and lines are just for looks and sent to the back, it makes no difference whether they are there or not.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

Hi Tim,

I have seen a couple of cases of this but have never been able to
repeat the problem. Could you send us your Freeway file to email@hidden
so we can take a look at it please.

Cheers,

Joe

On 29 Nov 2007, at 08:15, DillyDog wrote:

Sorry, I should have explained.

Each rollover is 2 non-layered items and the arrows are layered
items with show/hide layer action applied. Nothing is in a frame.
The yellow border and lines are just for looks and sent to the back,
it makes no difference whether they are there or not.


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options

I’VE SUSSED IT!!!

The problem was that I had a slave on the rollover and had the ‘Find Slaves’ option set to ‘Top’. Changing it to ‘This’ solved the problem.

This still doesn’t explain why it worked in Safari and Shiira, but not with FF or IE?!!??!?!

Never mind, so long as it works now :slight_smile:


freewaytalk mailing list
email@hidden
Update your subscriptions at:
http://freewaytalk.net/person/options